Nieuwe website www.devrijemare.nl online

Op zaterdag 26 september 2015 is tijdens de 15e Vriendendag van Stichting de Vrije Mare de nieuwe website: http://www.devrijemare.nl online gegaan, geheel in het thema van die dag:                                                                      Veel van het gedane behoeft een nieuw elan.                                                                     Ik nodig je van harte uit om deze bijzondere en inspirerende website te bezoeken en je te laten raken door Marieke de Vrij, spiritueel trendsetter en maatschappelijk raadsvrouwe.

 

Op deze dag presenteerde haar partner Jules van der Veldt zijn mooie boek: – Waarachtig leven.           Ook dit boek kan ik je van harte aanbevelen, zie: http://www.julesvanderveldt.nl 

 

En in 2019 is het prachtige boek: – Hemelse bewegwijzering – uitgebracht, met 365 dagen inspiraties. Jules van der Veldt ontvangt al vele jaren teksten vanuit het grote wetende veld. Deze inspiraties geven inzicht in onze menselijke (leer)processen en de wijze waarop we ermee kunnen omgaan. In zijn voorwoord beschrijft hij – “dat hij vanuit het Goddelijke aangesproken wordt om de teksten op te tekenen. In mijn dienstbare houding via het automatische schrift dat mij toevalt”.  Ook dit boek biedt toegankelijke, diepzinnige en wezenlijke inspiratie. – “Het is een bundeling van teksten, die je op weg kunnen helpen bij de zoektocht naar innerlijke volwassenheid. Een uitnodiging tot zelfreflectie  en om meer zicht te verkrijgen op je eigenheid. Een ware ontdekkingstocht naar je zielenleven en de mogelijkheden te groeien naar het volwassen wezen dat je in essentie bent”- .  

 

Meer lezen

Jubileum

JUBILEUM   vanwege 10 jaar vruchtbare samenwerking  2005 – 2015

Eugenie van Noord van KOOTSJ Psychologiepraktijk en 
Henriëtte Bottema, Care for Women verpleegkundige

Na 10 jaar is onze plezierige en inspirerende samenwerking nog alsmaar vruchtbaar gebleken voor vrouwen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we, dat als het erop aan komt vrouwen wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Graag gerustgesteld en geïnformeerd willen worden over allerlei  fabels en niet te vergeten de vele taboes…! rondom het vrouwelijk hormonale stelsel. En wat dit aan veranderingen in ons lichaam, in onze emotionele- en psychische gesteldheid teweeg kan brengen. Zodoende hebben al velen onze deskundige en coachende begeleiding weten te waarderen. In onze samenwerking sluiten we op elkaar aan als het gaat om kortdurende of langer durende professionele begeleiding.

Meer lezen